We gaan weer van start!

Op 5 september staat onze super leuke startdag gepland. Van 14u tot 17u kunnen alle meisjes van 6 jaar tot en met 16 jaar zich uitleven in onze jeugdbeweging. 

De roodkapjes zijn synoniem voor wilde activiteiten, zotte dansjes, gekke knutselactiviteiten, dolle slijktochten en potsierlijke toneeltjes! Vond je het leuk op de activiteit? Dan is er achteraf de mogelijkheid om je online in te schrijven. Het lidgeld bedraagt 40 euro en wij accepteren ook sportcheques/vrijetijdspassen. Door de coronamaatregelen besluiten we dit jaar de inschrijvingen online te laten doorgaan. Vanaf 5 september zal je op onze website een link vinden waarlangs je je kind kan inschrijven. Mochten hierbij problemen ontstaan, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren. Op de startdag zelf zal de concrete informatie nog eens meegedeeld worden via een blaadje die de kinderen mee krijgen. 

Onze lokalen bevinden zich in jeugdsite 'Torp. De ingang is via de Pol Gernaeystraat langs de poort tussen het voetbal en de zonnebloem. 

Voor meer vragen zijn we te bereiken via onze facebookpagina of op e-mail via ksa.gistel@gmail.com

Tot dan!

https://www.facebook.com/events/1408596796015950/